fbpx
fermer

Inscrivez-vous vite à notre newsletter

SCENES DE LIN

Three luxurious apartments on the Canal Herengracht

Three luxurious apartments on the famous Canal Herengracht, a project in Amsterdam in collaboration with DSTRCT and the Collective Studio.

The Collective Studio has restored this building into three high-end apartments and designed “wabi sabi” atmospheres using talented craftsmen.

We had the pleasure of being chose as “personal shopper” in Marrakech to find high-range artisanal pieces. We realised the lights tailor-made, rugs, walnut furniture, find some potteries…

Scènes de Lin was in charge of verifying the quality of the pieced made by craftsmen in Morocco as well as their compliance with the demands expressed by the Collective Studio. Then, we assured the packaging, the transports and the customs clearance in Europe and we supervised the installation once the parts arrived in Amsterdam.

Salle à manger Appartement Rez de Chaussé Herengracht - Scènes de Lin
Luminaire sur-mesure - Scènes de Lin
Salon Herengracht - Scènes de Lin
Linge de lit Herengracht - Scènes de Lin